Om köp

Medan du är i vår webbshop kan du ändra och byta i kundkorgen hur mycket som helst, ända tills du klickar på ditt slutliga bekräftande. Du får genast med e-post orderbekräftelse som kvitto på att vi har mottagit den beställning. OBS! För säker leverans MÅSTE du på din order ange telefon eller mobil där man kan nå dig dagtid.

Vi ingår endast avtal med myndig person (18 år). När du beställer får du alltid veta vad köpet kostar inklusive moms och frakt.

Om förbehåll

Förbehåll för tryckfel, prisfel, moms-, valuta- och avgiftsändringar, extraordinära prishöjningar, force majeure, utsålda eller utgående varor samt leveransproblem hos våra leverantörer

Om kundklubben

Vi använder din e-mailadress och ditt mobilnummer för att skicka meddelanden och upplysningar via e-mail och sms.

Om dina uppgifter

I och med beställningen blir du automatiskt medlem i vår kundklubb.  Det betyder att vi håller dig underrättad om produktnyheter, specialrabatter och kampanjer. Medlemsskapet är helt gratis, och du kan när som helst välja att gå ur klubben.

Om tvist

Vi följer Allmänna reklamations-nämndens rekommendationer vid eventuell tvist.

Rättsliga tvister avgöres vid Vänersborgs tingsrätt.

Om avvisning av köp

Vi förbehåller oss rätten att avvisa order från den som upprepade gånger har returnerat köpta varor utan skälig grund. eller till den som vi av andra väsentliga grunder hävdar att vi inte kan sälja till.

Rödfärgsfabriken man kan lita på

Tillagd i varukorgen